Beeldloos bloggen

Beeldloos bloggen, wat is dat? Beeldloos bloggen, is wat ik doe. Teksten schrijven zonder daar beeld bij te voegen zoals een foto of plaatje. Waarom doe ik dit? Eigenlijk is het heel simpel. Ik doe dit, omdat ik ook mijn eigen beelden moet verzinnen bij wat ik hoor of lees. Nu mogen jullie dat bij mijn blog dus ook doen. Het werkt twee kanten op namelijk. Ik zie niet wat er op en foto staat en moet mijn fantasie gebruiken. Ziende mensen willen altijd overal foto’s van zien. Blinde mensen hebben die mogelijkheid niet, althans, het is in ontwikkeling, door middel van fotobeschrijvingen bij Facebook en in de vorm van audiodescriptie bij films. Maar toch…. Dus bedacht ik dat ik gewoon geen foto’s plaats. Jullie mogen, net als ik, je fantasie gebruiken en bedenken hoe iets eruit ziet. Dat doe ik tenslotte al jaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *