Weekend In de Rimboe

Afgelopen weekend brachten wij door op camping In de Rimboe. Deze camping bevindt zich in Ermelo en wij vinden het er heel fijn. We zijn er al meerdere keren geweest. Deze camping gebruiken wij altijd om onze kampeermiddelen uit te testen. Dus meestal een weekend aan het begin van ons kampeerseizoen, of juist aan het eind als het nog net even kan.

Omdat het in april niet lukte om te gaan, deden we dat dus afgelopen weekend.

Helaas lieten de weergoden ons in de steek, alleen zaterdag was het nog best redelijk weer. De rest van de dagen viel er aardig wat regen. Voor de boeren geweldig en ook voor de natuur heerlijk, maarja voor ons jammer, want n konden we niet lekker in het bos wandelen, omdat de buien nogal onverwacht aanwezig waren.

Vrijdag: de ochtend gebruikten we om rustig aan te ontbijten, koffie te drinken, lezen, in te pakken, schoon te maken en de laatste dingen op te ruimen. Na de lunch vertrokken we.

Helaas was de lift tijdelijk buiten gebruik, dus dat werd de trap af met alle spullen, maar dat is in twee keer gelukt.

We reden op ons gemak naar de camping waar we Marks ouders gedag zeiden, daar een kop thee dronken en ons gingen melden bij de receptie. Dat laatste deed Mark, ik bleef lekker bij schoonouders zitten.

Hierna gingen we op zoek naar ons huisje en na twee keer het verkeerde huisje gehad te hebben, vonden we het goede.

We verkenden de boel en de spullen kregen een plek.

Daarna konden we nog wat lezen en belde ik mijn vader.

Ergens tussen 18.00 en 18.30 gingen we lekker eten in het restaurant.

Ik at vooraf kokossoep met paprika en als hoofdgerecht vega champignon schnitzel.

Na nog een kop koffie bij schoonouders gedronken te hebben, liepen wij terug naar ons huisje, lazen nog wat en daarna ging toch echt het licht uit om te slapen.

Zaterdag: we deden lekker rustig aan deze ochtend. Weer lekker gelezen en ontbeten. Lunchen deden we bij schoonouders. En ’s middags maakten we een rondje om de camping.

Verder lazen we lekker weer en die avond at ik in het restaurant lekkere slibtongetjes plus een koffiesorbet als toetje.

En de avond sloten we af met koffie bij schoonouders en in het huisje nog wat lezen en slapen.

Zondag: en toen was het alweer zondag, de dag dat Mark en ik naar huis gingen. We deden wel nog lekker rustig aan en dronken koffie en lunchten bij schoonouders. En daarna gingen we toch echt op huis aan.

We hebben het weer heel fijn gehad op de camping. Ik hoop dat we er nog lang mogen komen.

Willen we er een seizoensplaats, nee, maar het is wel gewoon een fijne vaste plek, de mensen zijn vriendelijk, de omgeving is geweldig. Je hoort er veel vogels, er is bos, er is rust…. kortom, als je een fijne camping zoekt, In de Rimboe even googlen en je komt er vanzelf.

Tot blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *