Genieten in elk seizoen

Momenteel vind ik het buiten echt fijn. Het weer is zo lekker. Niet te warm, niet te koud, lekker zonnig. Ik word hier echt blij van. Vanmiddag hebben we dan ook een fijne wandeling gemaakt. Ik hoorde veel vogels en echt mooie vogelgeluiden. Het rook heerlijk fris en bloemig, de natuur deed het weer goed vandaag. Van mij mag het lekker dit weer blijven. Eind van de middag parkeerde ik een stoel op het balkon en las een tijdschrift.

Ik houd van elke jaargetijdde, lente, zomer herfst en winter. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Lente en zomer: lekker veel buiten, herfst en winter: lekker warm binnen en gezelligheid van kerst bijvoorbeeld.

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?

Tot blogs!

One thought on “Genieten in elk seizoen”

  1. Ik houd het meest van de zomer, maar dan moet het tussen de 25 en 30 graden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *