Recept: roerbakgroenten met makreel uit de oven

Een tijd geleden alweer vond ik een recept op internet dat me erg lekker leek. Op de site van de keukenboef noemden ze het een taart zonder bodem. Het geheel bestaat uit: roerbakgroenten, gerookte makreel, ei met melk en wat kruiden. Dit gaat in een voorverwarmde oven van 180 graden. Een half uur later heb je een lekkere simpele maaltijd.

Doe in een ovenschaal, die je eerst hebt ingevet: een zak Chinese roerbakgroenten met daarop gerookte makreelfilet. Haal de makreel wel eerst van het velletje. Meng 5 eieren, 1 theelepel kaneelpoeder, 4 theelepels gerookt paprikapoeder en een theelepel zwarte peper en schenk dit over de makreel en groenten. Zet dit geheel in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak 30 minuten.

Eet ze en tot blogs!

One thought on “Recept: roerbakgroenten met makreel uit de oven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *